Michelle van Halder is redacteur bij iMediate. Onlangs verscheen het aprilnummer van het magazine Boodschappen. Met daarin natuurlijk volop aandacht voor de culinaire paasdagen.

Easy weekend: die hoofdkop staat voor wat wij en de lezers van Boodschappen magazine graag willen. Het liefst elk weekend, maar vooral in het paasweekend dat deze maand een belangrijk thema is. Want je hoeft het voor jezelf niet te moeilijk te maken in de keuken om toch iets lekkers op tafel te zetten. Kleine moeite, groots effect noemen we dat. Met de 66 recepten uit Boodschappen is er in ieder geval genoeg om uit te kiezen.

Vrijdag

Op vrijdag heb je zin in het weekend, maar weinig zin meer om nog wat voor het eten te verzinnen. Dus waarom moeilijk doen? Laat de kinderen eens zeggen wat ze willen. Waarschijnlijk wordt het dan pizza, pasta of een pannenkoek. Wel net even anders dan anders. Of zet bij wijze van vrijdagmiddagborrel eerst een feestbordje klaar. Zo’n kidsproof borrelplank zorgt voor blije gezichten bij het hele gezin.

Zaterdag

Bij veel gezinnen is de zaterdag door alle hobby’s, sporten, klussen en boodschappen haast nog drukker dan een doordeweekse dag. Wel is er dan alle tijd om gerechten in de oven te bereiden. En de Boodschappen-redactie geeft hun favoriete weekendrecepten prijs, succes verzekerd!

Zondag

De dag om te genieten van een uitgebreid ontbijt of brunch. Zeker met de paasdagen! Al is Pasen nog niet zo’n belangrijk feestmoment met de hele familie als kerst, het samen vieren met lekker eten mag niet ontbreken. Van ontbijt tot koffiemoment, van brunch- tot lunchgerechten: er is genoeg om uit te kiezen. Daarnaast zijn er volop recepten met chocolade wanneer je nog zin in zoet hebt na alle paaseitjes. Ook zijn we de eieren natuurlijk niet vergeten.

We wensen iedereen alvast fijne en lekkere paasdagen, maar dat moet wel lukken met de diverse recepten uit Boodschappen.

Boodschappen magazine is gratis verkrijgbaar bij alle supermarkten die zijn aangesloten bij inkooporganisatie Superunie.

Wil je meer weten over ons werk voor opdrachtgevers in Food, of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

neem contact met ons op