iMediate, contentmarketing voor mensen

Wij zijn iMediate. Wij maken content die werkt en dat doen we al 25 jaar. Wij brengen je merk, je producten en je klanten bij elkaar. Online en offline. Wij weten hoe goede content helpt om contact te leggen, hoe het informeert en inspireert. En hoe het waarde toevoegt aan je merk en jouw klanten helpt tijdens hun klantreis. Of je klanten nu consumenten zijn, of bedrijven.

Retail & Brands B2B

HET CONTENTMARKETING FRAMEWORK

HET CONTENTMARKETING FRAMEWORK

EEN CONTINU PROCES

Wij zijn ervan overtuigd dat elk onderdeel van de customer journey even belangrijk is. Daarom gebruiken we een contentmarketing-framework om jouw doelstellingen scherp te houden.  Zo zorgen we ervoor dat onze content in iedere stap van de journey bijdraagt aan jouw resultaat. Of dat nu gaat om het vergroten van merkvoorkeur, het realiseren van meer verkoop of om hogere loyaliteit van je klanten.

STRATEGIE

Content werkt alleen als die past bij de strategie van jouw organisatie. Daarom besteden we tijd aan het begrijpen van je business, van je merk en je visie.  Ons strategisch planningsproces zorgt voor een duidelijke route naar succes, hoe groot of klein het project ook is.

CONCEPT

In een tijd waarin iedereen content maakt, is het belangrijker dan ooit om je te onderscheiden. Bij effectieve creativiteit draait het om insights. Met jouw kennis van de branche en onze content-expertise komen we samen tot verrassende en relevante content.

PRODUCTIE

We schrijven, programmeren, ontwerpen, fotograferen en filmen, allemaal in huis. En met onze eigen studio kunnen we op hoog niveau content produceren. Waar nodig werken we samen met vertrouwde partners in ons netwerk.

DISTRIBUTIE

Een goed verhaal verdient het juiste publiek. Daarom produceren we niet alleen content maar denken we mee over de juiste distributiestrategie waarbij we owned, paid en earned media integreren. Onze media-experts helpen bij het delen van jouw content of dit nu via social media, search marketing, influencers of native advertising is.

PERFORMANCE

Contentmarketing is een continu proces. Van bedenken tot maken, van meten tot optimaliseren en dat steeds opnieuw. Dat werkt alleen als je het resultaat van je werk meet. Daarom vertalen we doelstellingen naar KPI's en houden onze Google Analytics-specialisten bij wat werkt. Of het nu gaat om een verbetering in NPS, het verhogen van koopintentie of het activeren van merkambassadeurs, wij sturen altijd op performance.

iMediate Contentmarketing