Het tweede nummer van magaZiNe 2022 genaamd Futureproof staat volop in teken van een duurzame toekomst. Ons consumptie- en eetgedrag is veranderd, (zeker) ook door corona. Het laat ons opnieuw kijken naar het begrip duurzaamheid; hoe zoeken we naar veilige, duurzame oplossingen, hoe verbinden we ecologie aan economie. De rol die de voedselindustrie daarin speelt, is enorm.

In 2022 kiezen we voor het (deels) schrappen van vlees uit het menu, we koken meer plantaardig – of zelfs 100% plantaardig, serveren kleinere porties en gaan voor lokaal. Dat vraagt om een andere benadering in de keuken. En andere keuzes. In het nieuwste nummer van magaZiNe ook verhalen van chefs die het anders zijn gaan doen (groener en duurzamer).

Met Futureproof geven we horecaondernemers richting in hun zoektocht naar een toekomstbestendig, nieuw en duurzaam evenwicht in hun foodservice.

Wegens de voortdurende papierkrapte wordt magaZiNe dit keer op een ander soort papier gedrukt. Reden genoeg om bij de drukker de drukproeven extra goed te checken.

Futureproof begint nu!