Twee jaar na dato maakt de EB Festival Guide zijn rentree. Op 13 januari verschijnt de 2022-editie van de EB Festival Guide. En als het een beetje is weggezakt: de Festival Guide biedt een overzicht van alle (grote) festivals die in 2022 plaatsvinden in Nederland, België en de rest van Europa. Onmisbaar dus voor iedere professional die werkzaam is in de muziek- en live-entertainmentindustrie.

Deze week rolden de eerste exemplaren van de EB Festival Guide 2022 van de persen bij Damen Drukkers in Werkendam en wij waren erbij!

Het blijft een indrukwekkend gezicht om de persen in actie te zien.

De 2022-editie biedt een overzicht van meer dan 1250 evenementen die – hopelijk – volgend jaar weer kunnen plaatsvinden in Nederland, België en de rest van Europa.

Festivalbijbel

“We zijn heel blij dat er in 2022 eindelijk weer een EB Festival Guide verschijnt”, aldus Mitchel van der Heide, Manager Sales & Operations. “De eerste EB Festival Guide bleek een schot in de roos. Zeker toen het boek, met alle Nederlandse, Belgische en de nodige Europese festivals, begon te leven bij de eindgebruiker. Tijdens gesprekken op hoofdkantoren zagen we de gids steeds vaker op het bureau liggen of in de boekenkast staan. Op het moment dat men het niet meer had over EB Festival Guide, maar ‘die festivalbijbel’ wisten we dat we hier uitstekend op voort konden bouwen. Deze 2022-editie laat zien dat wij vol vertrouwen naar de toekomst kijken en blijven investeren in ‘onze’ live-industrie. Juist in deze tijden is het belangrijker dan ooit om zichtbaar te blijven.”

“Het festivalnaslagwerk is door de jaren heen steeds belangrijker én omvangrijker geworden”, vertelt Arnold le Fèbre, Platform Manager EB Live. “Deze 12e editie is vooral een belofte, een voorschot op een jaar waarin we hopelijk weer ouderwets los kunnen gaan. De EB Festival Guide is simpelweg de meest complete fysieke festivalgids met de meest relevante informatie voor de muziekprofessional.”