Entertainment Business voor iMediate

Contentmarketingbureau iMediate en entertainment zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoewel de manieren waarop we muziek beluisteren, films kijken en gamen de afgelopen decennia ingrijpend zijn veranderd, is één ding ongewijzigd gebleven: al meer dan 40 jaar houdt de eigen uitgave Entertainment Business (vroeger bekend als Muziek en Beeld) de vinger aan de pols van de entertainmentindustrie. De vakuitgave heeft zichzelf voortdurend opnieuw uitgevonden en is uitgegroeid tot de meest complete nieuws- en informatiebron voor de home-entertainmentindustrie in de Benelux.

Inhoud

De redactie is afgestemd op de informatiebehoefte van retailorganisaties (hoofdkantoren en alle daaraan gelieerde winkelvloeren), distributeurs, brancheorganisaties en professionals die dagelijks bezig zijn met de productie, marketing, promotie en distributie van fysiek en digitaal en entertainmentproduct.

In elke editie worden uitgebreide interviews met kopstukken uit de branche afgewisseld met analyses en artikelen over trends en ontwikkelingen.

Daarnaast wordt in specials ingezoomd op specifieke thema’s waarin bedrijven en organisaties zichzelf kunnen profileren. Commercieel ingestoken deelnames worden gevarieerd met journalistieke achtergrondartikelen. Voorbeelden hiervan zijn onder meer specials over publishing, advocatuur en management & agency.

Entertainment Business

Al meer dan 40 jaar publiceert Entertainment Business over de ontwikkelingen in de media- en entertainmentindustrie. De eigen titel van iMediate is uitgegroeid tot dé vakplatform voor de home- en live-entertainmentbranche.

Entertainment Business | EB Festival Guide | EB Live |
Entertainment business Record Store Day spread
Entertainment business magazine spread

Alle platformen

Dankzij de nieuwsportal www.entertainmentbusiness.nl, de gratis EB-nieuwsbrief, social media-kanalen (Facebook, Twitter en LinkedIn) en de fysieke vakuitgave, bereikt Entertainment Business iedere Nederlandse en Belgische entertainmentprofessional. De homepage trekt maandelijks zo’n 60.000 unieke bezoekers. Entertainment Business verschijnt vier keer per jaar. In september verschijnt traditiegetrouw de EB Gamespecial in een verhoogde oplage. Dit nummer staat volledig in het teken van de game releases en de hardware die in het najaar zullen verschijnen.

Daarnaast is het EB-team ook verantwoordelijk voor zusteruitgave EB Live en de jaarlijkse EB Festival Guide, het meest complete festivalnaslagwerk voor de professional.

entertainment business Festival Guide 2020

Projectinbreng iMediate

  • redactie
  • vormgeving
  • platformbeheer

Heb je iets te vertellen? Wij brengen je in contact met beslissers is de entertainment industrie.

Neem contact met ons op
iMediate Contentmarketing