Hoewel de samenleving langzaam weer van het slot gaat, zal het nog wel even duren voordat de live- en entertainmentindustrie volledig is hersteld van de klappen die zijn opgelopen tijdens de coronacrisis. In de rubriek ‘De 10 minuten van…’, een format van onze vakuitgave ‘Entertainment Business‘, praten we met professionals over onder meer de impact van de coronacrisis en hun toekomstverwachtingen. Ditmaal spreekt EB-redacteur Ed Hoogeveen met onze eigen Joost Driessen, oprichter en algemeen directeur van iMediate.

Ook iMediate heeft de gevolgen van de pandemie aan den lijve ondervonden, zowel aan de retail-, b2b- als de entertainmentkant. Veel mensen koppelen iMediate aan EB en EB Live, maar het Hilversumse bureau is op veel meer vlakken actief. Zo verzorgt het in opdracht van Superunie het maandelijkse magazine Boodschappen, een van de grootste supermarktmagazines van Nederland, en is het toonaangevend in de zakelijke ICT-branche met het platform ChannelConnect.

Driessen: “Als je kijkt naar de relatie tussen het maken van relevante content, het bedienen van de opdrachtgever én het omgaan met belangrijke stakeholders zoals leveranciers, dan heeft iMediate ontegenzeggelijk een voorsprong opgebouwd. We maken nu de transitie naar een digital first-strategie, waarbij we de content en de vorm van onze magazines voortdurend kunnen aanpassen en actualiseren.”

Bekijk het interview hieronder.