Mijn stage bij iMediate is zo snel voorbijgegaan, dat het voelt alsof ik pas vorige week mijn introductieblog heb geschreven. Toch zijn we nu echt ruim 500 stage-uren verder…

Op mijn eerste dag bij iMediate werd ik meteen volledig opgenomen in het team en onder zeer goede begeleiding direct voor de leeuwen gegooid. Ik mocht namelijk mee op reportage voor de Moederdag-uitgave van Boodschappen. Ik leerde Ishèle en Jasper beter kennen en kreeg een spoedcursus statieven opzetten. Het klikte voor mijn gevoel meteen goed met het team en ik had gelijk ontzettend veel zin in de rest van mijn stage.

Ik ging regelmatig mee op reportage, maar heb ook veel gewerkt vanuit de studio, waar ik het team ondersteunde bij de food shoots. Daarnaast maakte ik de socials voor Boodschappen en Sligro, ook wel de ‘funny food gif’s’ genoemd in iMediate-jargon.

Ik heb zo ontzettend veel geleerd bij iMediate dat ik zelfverzekerder ben geworden in mijn werk en echt het gevoel heb dat ik aan de slag kan in deze branche. Ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat ik heb geleerd en voor wat ik heb mogen doen en maken.

Ik wil iedereen met wie ik heb samengewerkt ontzettend bedanken voor deze leuke en leerzame tijd!

Bekijk hieronder mijn eindvideo:

Wil je ook zo’n mooie stage? Kijk dan op onze vacaturepagina voor het actuele stage-aanbod.