This is IT voor Channel Connect

ChannelConnect is in Nederland en Vlaanderen het toonaangevende vakmedium voor het indirecte ICT-kanaal. Ondernemingen in dit marktsegment zorgen ervoor dat producten en diensten die IT- en telecomfabrikanten ontwikkelen uiteindelijk bij zakelijke eindgebruikers terecht komen. De bedrijven in dit indirecte kanaal houden zich bezig met logistiek, maar ook met het samenstellen en ontwikkelen van IT-oplossingen die voldoen aan de wensen van de klant.

Ondernemers willen in deze markt niet alleen op de hoogte zijn van de technische innovaties in de markt, maar willen ook weten voor welke IT-uitdagingen hun klanten staan. Daarnaast realiseren ze zich, dat bij elke zakelijke overeenkomst meerdere partijen betrokken zijn die met elkaar samenwerken. Ondernemers zijn daarom altijd geïnteresseerd contacten te onderhouden met elkaar, of nieuwe relaties op te bouwen tijdens netwerkmomenten. Daarom organiseert ChannelConnect het jaarlijkse event This is IT.ChannelConnect

ChannelConnect is het crossmediale kennisplatform voor ICT-business partners in Nederland en Vlaanderen. ChannelConnect is een merk van iMediate.

ChannelConnect | This is IT

Opzet

Om zowel het delen van kennis, het met elkaar sparren over marktontwikkelingen en het onderling netwerken mogelijk te maken, kiest het team van ChannelConnect voor een evenement dat uit verschillende onderdelen bestaat. De dag start met een plenaire sessie in DWDD-stijl. Specialisten uit de markt gaan met elkaar en met de discussieleider (in 2018 Matthijs van Nieuwkerk, in 2019 Jort Kelder) in discussie. Tijdens deze sessie worden vooral kansen in de markt voor de doelgroep besproken.

Na een luxe netwerklunch start een informatiemarkt. Een groot aantal leveranciers presenteert daar nieuwe ontwikkelingen. Ook wordt informatie met de bezoekers gedeeld tijdens workshops en break-out-sessies. Een uitgebreide netwerkborrel sluit de bijeenkomst af.

Invulling

Voor This is IT wordt altijd een locatie gekozen die het mogelijk maakt om de verschillende onderdelen van het programma naast elkaar te laten plaatsvinden: het ochtendprogramma en enkele break-out-sessies in de plenaire zaal, de informatiemarkt verspreid over de locatie en de netwerkmomenten op centrale punten in het complex.

Projectinbreng iMediate

  • Concept
  • Organisatie

Wil je meer weten over This is IT, wil je de volgende editie bezoeken of wil je eraan deelnemen?

Mail ons Bel ons
iMediate Contentmarketing