Online content voor Tech Data

De Amerikaanse multinational Tech Data Corporation werd in 1974 is opgericht. Het is een toonaangevende wereldwijde leverancier van ICT-producten en logistiek management. In Nederland is Tech Data marktleider en bedient het bedrijf zowel het resellerkanaal als retailklanten.

Voor leveranciers en partners heeft Tech Data diverse online platforms, waar blogs, business cases en white papers worden aangeboden, die via content marketing leads genereren. Voor de Apple/Cisco-portal Connect At Work bedenkt, ontwikkelt en schrijft iMediate alle content.

Tech Data

Tech Data Corporation is een Internationaal distributiebedrijf dat gespecialiseerd is in IT-producten en -diensten. Tech Data is werkzaam in meer dan 100 landen, er werken ruim 7000 mensen.

iMediate werkt sinds 2016 voor TechData

CONTENT VOOR BUSINESS TO BUSINESS PLATFORM

Connect At Work is een business to business platform en richt zich op de (IT-)beslisser in de sectoren gezondheidszorg, overheid en hospitality. Focus ligt op mobiel werken, met name de aspecten connectivity, privacy en beveiliging.

Een groot deel van de content bestaat uit use cases. De basis van de meeste van deze business cases wordt gevormd door een video, die door iMediate wordt bedacht, geproduceerd en geregisseerd. Dit wordt online aangevuld met een beschrijvende tekst.

Daarnaast schrijft iMediate blogs en ontwikkelen we white papers en doen we alle onderhoud en content management op de site.

Projectinbreng iMediate

  • Redactie
  • Vormgeving
  • Content management

Wil jij ook content inzetten om prospects en klanten te informeren en overtuigen?

Neem dan contact met ons op
iMediate Contentmarketing