ChannelConnect voor Imediate

ChannelConnect is hét kennisplatform voor ondernemingen die actief zijn in het indirecte ICT-kanaal. Het is de primaire informatiebron voor leveranciers, distributeurs en resellers in Nederland en België. ChannelConnect biedt de lezers en bezoekers onafhankelijke need to know-informatie en mediabedrijven, adverteerders en sponsoren een inhoudelijk samenhangend portfolio in print, online en social media.

ChannelConnect Magazine

ChannelConnect Magazine komt in 2021 negen keer uit. In het magazine staan, naast nieuws- en achtergrondartikelen, thema-interviews en opiniestukken van deskundigen en branchespelers. Zo biedt het de diepgang die de doelgroep verwacht. Drie van de uitgaves zijn dossiers met als onderwerpen: Datacenter & Cloud, Telecom & VoIP, en Security & GDPR. ChannelConnect Magazine heeft ruim 7000 abonnees.

ChannelConnect.nl

De website van ChannelConnect trekt ruim 20.000 bezoekers per maand. De inhoud wordt dagelijks bijgewerkt, is altijd actueel. Een heldere structuur en een duidelijk thematisch indeling zorgen ervoor dat bezoekers snel de berichten vinden waarin ze geïnteresseerd zijn.

De website wordt doorlopende verbeterd met als doel de waarde van ChannelConnect voor zowel lezers als adverteerders te vergroten.

ChannelConnect

ChannelConnect is hét platform voor het ICT-partnerkanaal. ChannelConnect is een merk van iMediate
ChannelConnect.nl

Adverteren bij ChannelConnect

Ben je op zoek naar bereik en aandacht binnen het ICT-kanaal, wil je zichtbaar zijn bij de doelgroep die ertoe doet? Bekijk dan de uitgebreide mogelijkheden om te adverteren bij ChannelConnect.

Events en samenkomsten

This is IT, het event dat we de afgelopen jaren organiseerden, kon in 2020 helaas niet doorgaan. Maar ook op kleinere schaal organiseren we bijeenkomsten voor gasten uit het ICT-kanaal. Food for Thought is de naam van de serie roundtable-discussies waarbij tegelijk culinair geluncht wordt in ons eigen food-studio.

Dagelijks zichtbaar: nieuwsbrieven en socials

Dagelijks ontvangen ruim 7000 abonnees een nieuwsbrief met een selectie van het belangrijkste nieuws. Ook op de socials zijn we aanwezig en vergroten we het bereik van onze content en die van onze adverteerders.   

Projectinbreng iMediate

  • Redactie
  • Vormgeving
  • Exploitatie

Wil je meer weten over ChannelConnect of over de mogelijkheden die er zijn om via het platform jouw doelstellingen te bereiken?

Neem dan contact met ons op
iMediate Contentmarketing