On- en offline communicatiemiddelen voor NVPI

NVPI is de brancheorganisatie van de home-entertainmentindustrie. De vereniging vertegenwoordigt muziekmaatschappijen, filmdistributeurs en uitgevers van film en games. Hieronder valt onder andere juridische bescherming van de belangen van muziek- en filmproducten en het versterken van gemeenschappelijke belangen. iMediate ontwikkelt al jaren on, en offline communicatiemiddelen voor NVPI.

WEBSITE EN HUISSTIJL NVPI.NL

In opdracht van NVPI ontwikkelde iMediate een nieuwe huisstijl voor zowel on-als offline uitingen. De nieuwe huisstijl werd ook toegepast op de nieuwe, door iMediate gerealiseerde website. Belangrijk voorwaarde die NVPI aan de nieuwe website stelde, was dat NVPI zelf nieuwe content, zoals jaarverslagen, cijferschriften, persberichten of dossierstukken zou kunnen toevoegen. Daarom werd gekozen voor WordPress, een veelgebruikt en laagdrempelig CMS. iMediate zorgt ook voor de hosting en het technische onderhoud van de site.

NVPI JAARMAGAZINE

Eens per jaar brengt de NVPI een magazine uit waarin de stand van zaken in de branche besproken wordt. In het jaarmagazine worden de verkoopcijfers uit de branche besproken, maar worden ook achtergronden bij de ontwikkelingen gepresenteerd en is er aandacht voor de belangrijkste trends in de markt van muziek, film en games. iMediate verzorgt al een aantal jaar de productie van het jaarmagazine van NVPI.

NVPI

NVPI is de brancheorganisatie van de home-entertainmentindustrie. Ze vertegenwoordigt producenten, en distributeurs van muziek, distributeurs van film en uitgevers van games.

iMediate werkt sinds 1995 voor NVPI

NVPI.nl | Edisons.nl
homepage edisons.nl

Edisons.nl

De Edison is een prestigieuze Nederlandse muziekprijs, die op initiatief van NVPI toegekend en uitgereikt wordt. iMediate maakte de nieuwe website voor de Edisons. De website is gebruiksvriendelijk en eenvoudig om te onderhouden. Het WordPress CMS maakt het beheer aan de achterkant eenvoudig en laagdrempelig, de voorkant van de website kenmerkt zich door zijn eigentijdse uitstraling en een familiegevoel tussen de verschillende categorieën (algemeen, jazz, pop en klassiek).

homepage nvpi
nvpi.nl met de ingangen voor de verschillende branches die ze vertegenwoordigt.

Projectinbreng iMediate

  • Concept
  • Art direction
  • Vormgeving
  • Development & beheer

Ben je ook op zoek naar een gebruiksvriendelijke website en/ of de content om hem te vullen?

Neem contact met ons op
iMediate Contentmarketing