e-magazine voor StayOkay

Stayokay is in Nederland de grootste aanbieder van budgetaccommodaties. Een belangrijke doelgroep is nog steeds de jonge reiziger die kiest voor een hostel omdat het een betaalbare en sociale manier is om plaatsen te bezoeken. Maar Stayokay richt zich nadrukkelijk ook op andere doelgroepen: (jonge) gezinnen, bedrijven en scholen. Hoe haal je gasten over om nog een keer te komen of om ook een andere locatie te bezoeken? Hoe laat je aan geïnteresseerden zien dat het beeld dat ze wellicht van Stayokay hebben niet meer klopt? Daarvoor ontwikkelde iMediate voor Stayokay het e-magazine GoLocal.KEUZE VOOR EEN E-MAGAZINE

Stayokay is actief op socials en op Youtube en heeft op de eigen website een blog. Om een breed en thematisch verhaal te kunnen vertellen dat voor meerdere doelgroepen interessant is, kiest Stayokay om daar een e-magazine aan toe te voegen. Belangrijke voordelen van een e-magazine zijn de langere houdbaarheid van de content dan op sociale media, de eenvoudige distributie (een e-mailadres is genoeg), de schaalbaarheid en de meetbaarheid. Door de ingebouwde koppeling met Google Analytics krijg je inzicht in lezersgedrag. Het e-magazine is volledig responsive en bevat naast tekst en foto’s en video, 360 graden video’s en interactieve elementen. Mooie bijkomstigheid: de digitale content is eenvoudig herplaatsbaar op socials.

Stayokay

Stayokay, voortgekomen uit de Nederlandse Jeugdherbergcentrale, bestaat al 90 jaar. Met 22 locaties en jaarlijks ongeveer 1 miljoen overnachtingen is Stayokay de grootste aanbieder van budgetaccommodaties in Nederland. Stayokay werkt samen met Hostelling International, een netwerk van meer dan 4.000 hostels wereldwijd.

iMediate werkt sinds 2018 voor Stayokay

Bekijk de edities van GoLocal | Bekijk het e-jaarverslag

Inhoud

GoLocal heeft per editie een thema om steeds een verrassende selectie van locaties en reisbestemmingen te laten zien. In vaste rubrieken wordt aandacht besteed aan onderwerpen die voor Stayokay belangrijk zijn zoals duurzaamheid en eten & drinken. Het laat (potentiële) gasten zien dat Stayokay zoveel meer is dan de jeugdherbergen van vroeger en inspireert ze om een verblijf te plannen of langs te komen voor een lunch borrel of diner.

Verder lezen

Blog over de totstandkoming van GoLocal
GoLocal

Projectinbreng iMediate

  • Concept
  • Vormgeving
  • Redactie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van e-magazines en de rol die ze in jouw communicatie kunnen spelen?

Neem dan contact met ons op
iMediate Contentmarketing