Onze studioruimte is uitgebreid! Daardoor kunnen we onze ruimte nog flexibeler gebruiken om onze food- en non-food-klanten van dienst te zijn. Door de uitbreiding kunnen we namelijk in één ruimte, met drie teams tegelijkertijd aan verschillende projecten werken. Terwijl er in een deel van de studio een portretserie wordt gefotografeerd, kunnen we bijvoorbeeld in onze speciale videocorner in alle rust een productfilm opnemen.

Uit eigen keuken

Misschien ken je ons al van de culinaire foto- en videoproducties die we maken voor PLUS, Sligro en Superunie. Al deze producties komen letterlijk en figuurlijk uit eigen keuken! In onze studio hebben we een complete luxe keuken waar al onze culinaire producties tot in detail worden uitgewerkt. Maar ook maken we hier de how-to-video’s van de lekkerste recepten. De ideale ‘snackable’ content om te delen op social media.

Overal inzetbaar

Niet alleen onze studio is nog flexibeler geworden, ook onze teams zijn overal en altijd inzetbaar voor een resultaat dat perfect aansluit op de wensen van jou als klant. We hebben alles in huis om ook op locatie video’s en fotoreportages te maken. Waar ook ter wereld.