iMediate wil graag mooie content maken. Maar iMediate wil ook graag dat die content effect heeft. Immers: actie = reactie. Goede content doet iets met de klant van onze klant.

Video is een onmisbaar onderdeel van vrijwel elke online contentstrategie. Video trekt mensen naar je boodschap, het inspireert ze en het vergroot de kans op conversie. Vandaar dat de fotostudio van iMediate ook intensief wordt ingezet als videostudio. Steeds meer content die iMediate aan zijn retailklanten levert, bestaat uit bewegend beeld.

Om op videogebied de klantvraag bij te kunnen benen, is iMediate een nauwe samenwerking aangegaan met Action Reaction Productions. Dat is een jong en dynamisch AV-filmproductiebedrijf in Hilversum met een focus op eersteklas techniek, creativiteit en efficiëntie. Het bedrijf is opgericht en wordt gerund door de ‘Heyl Brothers’, Justin en Joël Heyl. Samen met iMediate gaan ze op creatief en productioneel vlak aan de slag om effectieve videocontent te ontwikkelen. En dóór te ontwikkelen. Want video maken is één ding, videoproductie in contentmarketing is een vak apart. Met de samenwerking tussen iMediate en Action Reaction Productions wordt het juiste idee vertaald naar scripts, storyboards en (post)productie. Dat kan in de studio of op locatie. Pakkende videoverhalen voor online en de socials.

Foto: van links naar rechts Justin, Joost, Joël