In Klaar! #11 aandacht voor enkele producties die in november werden opgeleverd.

cover Excusief iMediate

Sligro Exclusief 24 – Feest

Nu verkrijgbaar: Exclusief Feest! De laatste maanden van het jaar staan voor vrijwel iedereen in het teken van feest. In dit nieuwe nummer van Exclusief pakken we dan ook flink uit. Vrolijke, feestelijke smaakexplosies voor dé partytijd van het jaar. Van spannende buffet-mini’s tot cocktails die je kunt eten, van uitbundige pasta’s tot taarten met bijzondere toplagen. Ook in dit nummer: bijzondere presentaties van gerechten. Van een voorgerecht onder een glazen stolp tot een cocktail in een reageerbuisje. Geef je ogen al bladerend de kost! Je kunt het nummer overigens ook online inzien.

Boodschappen Superunie iMediate

Boodschappen

Tijd om te stralen en te schitteren! Het jaar is bijna om en dat betekent gezellige borrels en uitgebreide diners met vrienden en familie. Deze maand een superdikke Boodschappen kerstmagazine! Met heel veel complete menu’s met gerechten die al perfect bij elkaar passen, voor een kerst zonder stress. Het enige wat jij nog hoeft te doen is kiezen: ga je voor lekker easy, vlees én vis, vega, gourmetten of toch de haute cuisine van een chef-kok? Boodschappen heeft feestelijke recepten voor iedereen.

boodschappen online kerst

Boodschappen.nl

Boodschappen Online (en natuurlijk het magazine) staan boordevol lekkere recepten. Hiernaast zijn we dit jaar begonnen met het creëren van verschillende special interest contentpagina’s. Het Boodschappen-platform wordt hierdoor nog breder én aantrekkelijker voor alle bezoekers.
De afgelopen maanden heeft het team nauw samengewerkt met de klant aan een smakelijke online kerstspecial vol recepten aan lifestyletips, denk aan foodfotografie, maar ook de opmaak van je kersttafel. Benieuwd? Surf snel naar boodschappen.nl/kerst en neem een kijkje!

M Magazine 4 iMediate

MediaMarkt M Magazine 4

Inmiddels ligt het laatste nummer voor 2018 van M Magazine in de schappen. In dit feestnummer wordt de lezer getrakteerd op lekkere recepten voor guilty pleasures als zelfgemaakte hamburgers en boterzacht stoofvlees. Wil je juist zelf liever muziek gaan maken? In de nieuwe M wordt alles verteld over hoe je kunt starten met dj’en en podcasten. Zo ben je snel op de hoogte van de nieuwste gadgets en ontwikkelingen. Het nieuwe nummer ligt nu in de winkels van MediaMarkt en is gratis af te halen.

M Magazine Online
De feestdagen zijn in aantocht: het moment om uit te pakken met de mooiste cadeaus. Op M Magazine Online vind je ongetwijfeld inspiratie voor de mooiste presentjes. Niet alleen voor een ander, maar zeker ook voor jezelf! Later deze maand komt er nog een uitgebreide last-minute cadeauspecial, dus blijf M Magazine Online ook in december volgen.

EB LIVE

De nieuwe editie van Entertainment Business is uit. De laatste EB van 2018 bevat een gebalanceerde verzameling van achtergrondverhalen, productfeatures en specials. Naast alle informatie die de retailers nodig heeft over de aanstaande releases van Springsteen On Broadway, Metro Exodus en Resident Evil 2, zijn er ook drie specials vervaardigd. Hierin worden de takken Groothandel en distributie en de Christelijke markt uitgelicht. De kers op de specialtaart is die van Pathé Thuis, waarin Managing director Thomas van de Weerd terugblikt en vooruitkijkt naar 2019 en de top 100 van best bekeken films op het platform presenteert. De entertainmentwinkel HOE kijkt terug op de afgelopen vijf jaar en de evolutie die de winkel in die periode onderging. Advocaat Margriet Koedooder laat het achterste van haar tong zien in de serie Vrouwen in een mannenwereld. Daarnaast verduidelijkt Helen Smith het standpunt van de brancheorganisatie IMPALA en zijn er achtergrondverhalen over de afwezigheid van Sony PlayStation op de komende editie van gamebeurs E3. Ten slotte kijken we aan de hand van de tien meest gelezen berichten op entertainmentbusiness.nl terug op het afgelopen jaar.