Voor Sligro maakt iMediate magaZiNe, een culinair vakblad waarmee Sligro koks en horeca-ondernemers inspireert en helpt het beste uit hun business te halen. Een magazine vol foodreportages, uitgebreide recepturen en inspirerende interviews. In de zomereditie van magaZiNe hebben we groente in de spotlight gezet.

Groen licht

In het nieuwe nummer vind je 108 pagina’s vol groente-inspiratie met onder andere een nieuwe kijk op het zomergroenteseizoen, een productie over groente als snack en verwenvoedsel. En groente als wow-factor als zoet-of hartig ontbijt of dessert. We laten ons licht schijnen op de lekkerste smaken die verschillende groenten ons bieden. De titel Groen Licht slaat hier natuurlijk op, maar geeft ook een startsignaal af aan alle horecaondernemers die staan te popelen om na de coronamaatregelen weer aan de slag te gaan.

Groente op de barbecue

We maakten voor deze editie ook een video over groente in de hoofdrol tijdens onze nationale zomerhobby: barbecueën. Hoe doe je dat nou precies? Hoe worden groenten net zo aantrekkelijker als een T-bone steak op de barbecue? Door steeds nieuw licht op groente te werpen, door opnieuw en opnieuw creatief met groente om te gaan. Door ze te laten shinen in plaats van weg te moffelen.

Bekijk de video waarin pitmaster Jord Althuizen uitlegt hoe jij op een professionele manier met groente aan de slag gaat op de barbecue.