Hoe vier je in tijden van corona samen met collega’s de succesvolle afronding van een project? Precies: met Teams. Vorige week is de nieuwe ChannelConnect website live gegaan en het resultaat mag er zijn. Het geheel is (vinden wij) mooier, overzichtelijker en, niet onbelangrijk, veel sneller!

Op de homepage is een overzicht te vinden met alle belangrijke artikelen en onderwerpen uit het ICT-kanaal. De artikelen zijn geordend onder verschillende thema’s of sectoren, en het meest actuele nieuws springt meteen in het oog. Dit alles wordt dankzij de veel kortere laadtijden van de site sneller op je scherm getoond.

Zo blijf je bij ChannelConnect voortaan makkelijker op de hoogte van alles op het gebied van ICT, Telecom & VoIP, Security & AVG, Datacenter & Cloud en Internet of Things.

Naast de dagelijkse nieuwsvoorziening hebben we nu ook een overzicht van de bladen in print en worden de dossiers van de verschillende disciplines voortaan uitgelicht onder de noemer Specials. ChannelConnect geeft daarnaast een overzicht van interessante vacatures, personeelswijzigingen en belangrijke evenementen in het ICT-kanaal, ervan uitgaande dat evenementen op termijn weer mogen plaatsvinden.

Zoals hierboven is te zien worden sinds kort meer deelnemers getoond in Teams, maar nog niet iedereen paste op het scherm. De toost op het succes was er niet minder om. We hopen dat de bezoekers de site blijven waarderen – en ontvangen natuurlijk graag reacties. Voor nu wensen we iedereen veel ‘browse-plezier’.