Voor NVPI heeft iMediate de nieuwe website van de Edisons ontwikkeld. De vorige site was ook door ons ontwikkeld, maar na een aantal jaren was er de behoefte om de site moderner, gebruiksvriendelijker en meer mobile friendly te maken. Daarnaast was er de behoefte aan een goed hanteerbare achterkant, een CMS dat de klant zelf in staat stelt de site snel te vullen en onderhouden, zonder daarbij te vaak op de ‘maak’-partij terug te hoeven vallen. De vernieuwde Edisons.nl site is gebaseerd op het laagdrempelige WordPress CMS, waarbij we alle toeters en bellen die dit standaard aan boord heeft terug hebben gebracht tot alleen die zaken die voor de NVPI relevant zijn. Eenvoud dus, functioneel beheer zonder onnodige extra’s.
De voorkant van de website kenmerkt zich door zijn eigentijdse uitstraling en een familiegevoel tussen de verschillende categorieën Jazz, Pop en Klassiek. Want zo verschillend als deze drie categorieën ook zijn, ze horen wel allemaal onder dezelfde paraplu. Je vindt er een stuk historie, genomineerden als het event nog moet plaatsvinden en winnaars uit alle verleden edities. Fris, voorzien van beeld en geluid en uiteraard ook video. Ook prima te consumeren op tablets en smartphones.
In stijl van de verschillende designs van Jazz, Pop en Klassiek is er ook meteen een nieuwbrief template ontwikkeld, zodat de communicatiemiddelen allemaal goed op elkaar aansluiten.
Bekijk website