Tien jaar na de lancering van de eerste fysieke editie, is vanaf vandaag de EB Festival Guide ook online te raadplegen. Hoofdredacteur Jeroen van Trierum: “Hiermee laten we opnieuw zien dat het merk EB Live de meest omvangrijke b2b-speler in de festivalwereld is.”

Eerste online versie Festival Guide

Na tien edities van de fysieke versie van EB Festival Guide is sinds vandaag de online variant live gegaan. Geholpen door een decennium aan expertise en data is EB Festival Guide Online het meest complete online festivalplatform op de b2b-markt. Naast een overzicht van alle Europese festivals biedt EB Live met de onlinecomponent organisatoren de gelegenheid om festivals het hele jaar door uit te lichten. De focus van EB Live blijft gericht op de industrieprofessional, maar alle festivalliefhebbers kunnen het hele jaar door de agenda raadplegen voor alle relevante informatie over hun favoriete festivals.

Nog completer én interactief

Hoofdredacteur Jeroen van Trierum: “Afgelopen januari verscheen de tiende editie van EB Festival Guide. In het jubileumjaar lanceren we vandaag deze portal. Sinds 2009 geeft EB Live de meest complete fysieke festivalgids uit, met daarin de meest relevante informatie voor de muziekprofessional. Dit succesvolle concept is met de uitbreiding van EB Festival Guide Online completer en bovendien interactief. De portal is een logisch gevolg van de ambitie van EB Live om de meest omvangrijke b2b-speler in de festivalwereld te zijn en te blijven.”
Salesmanager Mitchel van der Heide: “Door de jaren heen heeft EB Festival Guide zijn waarde bewezen. Het fysieke exemplaar ligt daarom ieder jaar steevast op nagenoeg ieder bureau bij alle hoofdkantoren in de muziek- en live-entertainment.”

Groeiende interesse

Daarnaast signaleerde men ook dat steeds meer festivalliefhebbers interesse hebben in deze uitgave. “De interesse hiervoor blijft groeien. Met de nieuwe EB Festival Guide Online ontsluiten we deze prachtige content nu op een laagdrempelige manier. Dat is natuurlijk leuk voor de bezoeker, maar zeker ook voor de organisatoren. Zij kunnen kosteloos – en op ieder moment van het jaar – de informatie aanvullen en bijwerken. Daarnaast gaan we organisaties meerdere mogelijkheden bieden om hun festivals nog prominenter te promoten op EB Festival Guide Online. Onze klanten zullen in de komende weken geïnformeerd worden over deze aanvullende mogelijkheden voor promotie van hun events.”