Amsterdam is momenteel de dancehoofdstad van de wereld. De reden? Amsterdam Dance Event (ADE). Een jaarlijks terugkerende en toonaangevende conferentie en een daaraan gekoppeld dancefestival. Vakuitgave EB Live is natuurlijk aanwezig.
In tegenstelling tot voorgaande jaren waar het sales- en redactie-tagteam Mitchel van der Heide en Jeroen van Trierum hun dagen invulden met panels en afspraken, werd dit jaar gekozen voor een compleet andere aanpak. In samenwerking met Dutchband kreeg EB Live een eigen plek in het pop-up kantoor EventTech in het legendarische Bar Americain aan het Leidseplein.
EB Live deelt de ruimte met bekende tech-namen als Tikkie, Knip, GET, Stager, Bunq, Momentr, Payfield, Dutch DJ’s en het wijnmerk Bacchhantes. De eerste twee dagen van ADE EventTech waren interessant, leuk en vooral succesvol. De nieuwe manier van zakendoen en de boodschap van EB Live (nog meer) onder de aandacht te brengen is nu al geslaagd te noemen.
Mocht je dit lezen en denken: daar moet ik ook zijn! Jeroen en Mitchel zijn nog tot en met vrijdag aanwezig. Dus kom gerust langs.