ElianWe hebben in korte tijd drie nieuwe mensen mogen verwelkomen bij iMediate: Elian, Erwin en Romy. Elian komt van stockfoto bureau Hollandse Hoogte en gaat aan de slag als beeldredactrice. Ondersteuning voor alle titels ligt in het verschiet, maar we starten eerst eens met het account waar de behoefte aan deze specifieke rol het grootst is. Tijdens haar studie aan de School voor Journalistiek heeft ze zich gespecialiseerd in tekst en beeld. Op tekstgebied is ze werkzaam geweest bij Flair, waar ze haar eigen rubriek Beautysecrets had. Liefde voor fotografie heeft haar bij Hollandse Hoogte gebracht, waar ze de afgelopen jaren werkzaam is geweest als accountmanager Entertainment & Lifestyle. Ze miste creativiteit in haar functie! HA! Dat hadden wij hier nou juist nodig. Et voilà, daar is ze dan!
erwinErwin is actief op onze studio als creatief online dtp-er. Hij is net afgestudeerd als visual designer aan de opleiding Communication & Media Design. Verder heeft hij ook een grote passie voor video-editing en motion graphics, dus hij komt zeer goed van pas binnen iMediate aangezien we steeds meer online- en videoproducties draaien. Oh en hij schijnt gek te zijn op storytelling, komt dat even goed uit. En net als Jeroen ‘bad ass’ van Trierum is hij verzot op comic books, films en games. Dat worden vast maatjes.
 
RomyRomy loopt hier stage en verdeelt haar dagen tussen de Studio en de Fotostudio. Ze studeert grafische vormgeving aan het Grafisch Lyceum Utrecht en ze werkt in principe mee aan alle mogelijke producties om zo het vak te leren. In haar vrije tijd fotografeert ze of kijkt ze series op Netflix. Kijk, tenminste iemand die geld over heeft voor entertainment! Ze bezoekt ook graag concerten en festivals met haar vrienden. Dat horen de collega’s van Entertainment Business natuurlijk heel graag.