Ido Kramer aan de slag als commercieel manager

Hilversum – 13 maart 2020: Content marketingbureau iMediate heeft de bedrijfsactiviteiten en de klanten van Bizzer Media overgenomen. Bizzer Media eigenaar Ido Kramer gaat bij iMediate aan de slag als commercieel manager. Het laatste half jaar was Kramer al voor het Hilversumse bedrijf commercieel actief op interimbasis. Door de overname kunnen de klanten van Bizzer Media terugvallen op een brede organisatie met veel disciplines aan boord. Ido Kramer blijft aanspreekpunt en werkt nauw samen met content director Mels Dees.

Bizzer Media is sinds 2012 actief in de IT-sector met content marketing, lead generation en marketing automation. Klanten zijn onder meer Ictivity, OpenLine, Salves, MyCademy, Heliview, i3 Groep en Inforza. Met een breed netwerk aan gespecialiseerde schrijvers heeft Bizzer Media zich ontwikkeld als specialist voor het maken van content voor elk aspect binnen de IT-sector. Ido Kramer: “Met deze stap wordt de kwaliteit van onze diensten verder vergroot. Met name op strategisch én organisatorisch vlak levert deze overname een groot voordeel voor de klanten van Bizzer Media.”

iMediate is een content marketingbureau dat zich richt op twee markten: Retail & Brands en B2B. Het bureau werkt onder andere voor grote retailorganisaties als Blokker, Sligro en Superunie. Daarnaast exploiteert het eigen B2B-platforms in de entertainment en ICT-branche, respectievelijk de merken Entertainment Business en ChannelConnect. In die marktsegmenten is iMediate ook actief als communicatiebureau en specialist in lead generation en content marketing.
Algemeen directeur Joost Driessen: “Ido Kramer én zijn bedrijfsactiviteiten zijn een welkome aanvulling op het team en het portfolio van iMediate. Ido heeft zowel off- als online een jarenlange saleservaring en zal zich in eerste instantie vooral met de B2B-activiteiten van iMediate bezighouden. Het ligt voor de hand dat hij bedrijfsbreed van waarde gaat zijn.”