Vandaag ligt het nieuwe Boodschappen magazine in de supermarkt! Lees hieronder het intro terug van Yvonne Schouren, Client Manager.

Feest koken

Gezond eten is belangrijk, maar daarnaast houd ik ook van lékker eten. Met verse ingrediënten kun je heerlijke recepten maken, die ook nog eens passen bij een gezonde levensstijl. Maar af en toe wat lekkers hoort er zeker bij, anders houd je het niet vol! De frambozen-bramentaartjes zijn mijn persoonlijke favoriet.

Daarnaast is vers zomerfruit ook ideaal als natuurlijke zoetmaker in gerechten. En ik gebruik veel kruiden als smaakmaker. Op een plank in mijn keuken staan diverse potjes met groene kruiden. Wat mij betreft onmisbaar voor een lekker gerecht! Zo houd ik ervan om gegrilde zalm te combineren met verse dille en leg ik vaak ergens een paar mooie blaadjes basilicum op. Dat maakt het bord helemaal af.

Deze maand verschuift het binnen genieten van eten steeds meer naar buiten. Daar borrel ik samen met vriendinnen graag met rosé en een goedgevulde borrelplank. Maar wil je eens wat anders dan in de tuin zitten? Ga dan eropuit met vrienden of familie en neem een goedgevulde picknickmand mee. Laat die zomer maar komen!