Het is na twee edities te vroeg om van een traditie te spreken, maar de contouren beginnen al langzaam vorm te krijgen. Afgelopen maand vond namelijk het tweede ChannelConnect Grotetafelgesprek plaats op onze redactie in Hilversum.

In dit gesprek gingen Tako Nijssen (Kaspersky), Joost Jetten (Logitech Benelux), Marcel van de Gender (Channext) en Joost Driessen (iMediate) met elkaar in discussie over de rol en de uitdagingen waar de channelmarketeer anno 2021 mee te maken krijgt.

Voor vendoren, distributeurs en partners wordt het steeds lastiger elkaar optimaal te informeren en te ondersteunen. Maar de échte uitdaging ligt in het inspireren en binden van de eindklant. Channelmarketing speelt hierin een centrale rol. 

Bekijk de video van het Grotetafelgesprek hieronder of lees het uitgebreide verslag op ChannelConnect.nl of in de recent verschenen juli-editie.

In de laatste week van september zal er een nieuw Grotetafelgesprek plaatsvinden over Cybersecurity 2.0. Daarnaast zijn we bezig met het uitrollen van dit concept voor onze andere (zakelijke) uitgaves. De grote tafel op onze redactievloer zou weleens iconische proporties kunnen krijgen…

Het ChannelConnect Grotetafelgesprek met deze keer als gasten Tako Nijssen (Kaspersky), Joost Jetten (Logitech Benelux) en Marcel van de Gender (Channext)