Blokker & jij magazine voor Blokker

Met Blokker & jij wil de keten klanten inspireren om op een andere manier naar dagelijkse terugkerende bezigheden te kijken, zoals koken en schoonmaken, maar ook inrichting en vrije tijd.. Met het honderd pagina’s tellende magazine geeft Blokker de lezer ook het gevoel altijd dichtbij te zijn. Het magazine biedt een mix van redactionele en commerciële content, waardoor ook de leveranciers van Blokker zich kunnen profileren met nieuwe producten en ontwikkelingen. Het een hoeft het ander ook niet uit te sluiten voor een informatief en tegelijkertijd inspirerend magazine. De inhoud van het magazine wordt, in samenspraak met iMediate, Blokker en de leveranciers van de winkelketen, afgestemd op de vier seizoenen in het jaar. 

Werkwijze

De vier jaargetijden zijn leidend voor de invulling van het magazine. Aan de hand daarvan wordt een contentplan geschreven. Daarmee adviseert iMediate in een optimale invulling van het magazine en wordt voortdurend gekeken of commerciële en redactionele content goed in balans zijn.

Na goedkeuring van het plan wordt er een start gemaakt met de redactionele kern van het magazine. Deze kern bestaat uit interviews, maar ook artikelen met handige tips & tricks voor in en om het huis en de laatste woon- en kooktrends. Deze producties worden verzorgd door ons eigen team van redacteuren.

Daarnaast verzorgt iMediate ook de fotografie van Blokker.365, en waar nodig, de (food)styling van de beelden die in het magazine én op de online kanalen van Blokker verschijnen. Diverse producties gaan namelijk online verder in tekst, fotografie en video. Op die manier biedt iMediate, in nauwe samenwerking met de klant, een volledig crossmediale oplossing om met de Blokker-klant in contact te blijven. 365 dagen per jaar.

Bekijk het lentenummer van het magazine

Blokker

Blokker is al sinds 1896 met de opening van de eerste winkel een vertrouwde plek in de winkelstraat, waar de consument inspiratie en oplossingen vindt voor in en om het huis. Blokker bestaat uit een netwerk van eigen- en franchisewinkels en een groot online platform.

iMediate werkt sinds 2017 voor Blokker

Een voorbeeldpagina uit Blokker.365
Een spread uit Blokker.365

Projectinbreng iMediate

  • concept
  • art direction
  • vormgeving
  • redactie
  • content management
  • fotografie
  • styling

Zoek je een manier om klanten te binden of wil je jouw verhaal ook op een aantrekkelijke manier overbrengen?

Maak een afspraak en kom praten
iMediate Contentmarketing