Logo Entertainment Business

Entertainment Business

De wortels van iMediate liggen in de entertainmentindustrie. Onze uitgaven zijn al bijna veertig jaar toonaangevend in de home- en live-entertainmentbranche.

Cover Entertainmant Business magazine

Entertainment Business

Al ruim 35 jaar publiceert Entertainment Business over de ontwikkelingen in de media- en entertainmentindustrie. Dit doen we niet alleen via een (b2b) magazine, maar ook via onze online portal www.entertainmentbusiness.nl, social media en nieuwsbrieven.


EB Live

Zusteruitgave EB Live verschijnt zes keer per jaar als los onderdeel van vakuitgave Entertainment Business. Naast algemene artikelen over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van live-entertainment, bevat iedere editie een of meer specials. EB Live is partner van de Dutch Live Entertainment Production Awards, dé vakprijs voor professionals in de live-industrie.


Cover EB Live

EB Festival Guide

Jaarlijks publiceert de redactie van Entertainment Business ook de EB Festival Guide. Deze gids biedt een overzicht van meer dan 1000 festivals in Nederland en België, aangevuld met de belangrijkste Europese festivals. De EB Festival Guide is uitgegroeid tot hét standaardoverzicht van de Benelux.

entertainmentbusiness.nl