Content-as-a-Service

‘We zouden écht vaker moeten bloggen.’

‘We doen te weinig op de socials.’

‘Onze webteksten zijn aan een opfrisbeurt toe.’

In ons contact met klanten en adverteerders komen we bovenstaande verzuchtingen geregeld tegen. Het probleem is duidelijk, de oplossing ook: de Content-Strippenkaart.

De Content-Strippenkaart biedt content-as-a-service. Je krijgt op een laagdrempelige manier toegang tot onze contentspecialisten. Ze helpen je bij het bedenken en maken van effectieve content of bieden tijdelijke ondersteuning bij een afgebakende opdracht.

Zo werkt de Content-Strippenkaart

De Content-Strippenkaart is een tegoed dat je een jaar lang kan gebruiken.

Een strippenkaart van 15 strippen kost €7500,- en biedt toegang tot een team van specialisten dat je kan inzetten voor content-opdrachten.

De strippenkaart is ideaal voor kleinere, afgebakende opdrachten zoals:
  • Het aanscherpen van copy
  • De eindredactie op webcopy, blogs en whitepapers
  • Het maken van social posts
  • SEO-optimalisatie van webtekstenINTERESSE IN CONTENT-AS-A-SERVICE?

Heb je een vraag over, of interesse in de Content-Strippenkaart? Bel Wynet Kalf op 0629232071 of vul hieronder je gegevens in. We nemen binnen een werkdag contact met je op.

Naam(Vereist)

iMediate | ZB

iMediate | ZB is het end-to-end bureau met specialisten voor strategie, digital, creatie en productie dat ontstond toen iMediate eind 2023 ZB overnam.
Samen werken we voor gerenommeerde opdrachtgevers als Achmea, SNS Bank, de Sociaal Economische Raad, PGGM, ABP, Wageningen Universiteit, Sligro en de KNVB.    
iMediate Contentmarketing