Eén week per jaar verandert Las Vegas in de grootste elektronicashowroom ter wereld. Ook dit jaar, want van 9 tot en met 12 januari toont de techindustrie tijdens de Consumer Electronics Show (CES) zijn nieuwste producten en technologieën aan het publiek. En omdat de beurs zo gigantisch groot is, halen fabrikanten alles uit de kast om onze aandacht te trekken.
Dat is gelukt, want ook dit jaar is iMediate in opdracht van MediaMarkt weer afgereisd naar Las Vegas om dagelijks verslag te doen vanaf CES voor de grootste elektronica retailer van Nederland. Deze week gaan we tot het gaatje en maken dagen van 12 uur of langer om het publiek van MediaMarkt op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen vanuit Sin City. Heerlijk om ondergedompeld te worden in de stortvloed aan nieuwe apparaten, nieuwe technologieën en trends. Wie van tech houdt, en dat doen wij, kan zijn hart hier helemaal ophalen. Maar we zijn hier dus ook om te werken. Zo delen we dagelijks artikelen en vlogs op M Online Magazine en posten we de hele dag door updates via social media. Om een zo’n groot mogelijk publiek te bereiken, maken we gebruik van de Facebook en Instagram-kanalen van MediaMarkt.
Dag 1 zit er inmiddels op en over een paar uur gaan de deuren open voor dag 2. Wil je ons deze week blijven volgen? Bookmark M Magazine Online voor dagelijkse updates of volg ons via de social updates. Ennuh … laat die bookmark na de CES ook maar gewoon staan hoor.