In onze studio is altijd genoeg te doen. Voor stagiairs een mooie plek om werkervaring op te doen, voor ons een goede manier om nieuwe talenten te leren kennen. Mike, derdejaars van de opleiding tot Audio Visueel Specialist in Arnhem, draait sinds kort mee in onze foto, en filmstudio. Wie is Mike?    

Wie ben je, hoe oud ben je en waar woon je?

“Mijn naam is Mike, ik ben 21 jaar en woon samen met mijn vriendin in Arnhem.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd vind ik het leuk om timelapses te maken, video’s te editen en series op Netflix te kijken met mijn vriendin. Verder vind ik het superleuk om op pad te gaan en dingen te filmen. Ik ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met video-editing en ben erg blij dat ik dit mag doen bij iMediate!”

Welke studie doe je en in welk jaar zit je?

“Ik volg de opleiding Audio Visueel Specialist in Arnhem en zit nu in het derde jaar.”

Waarom heb je deze studierichting gekozen?

“Ik heb video’s maken altijd al leuk gevonden. Daarnaast ben ik graag creatief bezig. Ik wil later video-editor worden en vind het heel erg interessant om te zien hoe de mediawereld in elkaar zit.”

Waarom heb je voor iMediate gekozen?

“Mijn doel is om later een professionele video-editor te worden. iMediate is een professioneel bedrijf met getalenteerde medewerkers en is daarom de perfecte plek om mijn kennis te verbreden en praktijkervaring op te doen.”

Wat verwacht je van je stage bij iMediate?

“Ik hoop veel te gaan leren en mee te draaien op de set. Ik verwacht veel video’s te monteren, foto’s te bewerken, behind the scenes-filmpjes te gaan maken en tweede cameraman te zijn.”

Wat zou je graag willen leren bij iMediate?

“Ik zou graag de programma’s Premiere Pro en After Effects beter willen beheersen. Ik wil efficiënter en beter kunnen editen en filmen. Ook wil ik graag meer ervaring hebben met licht.”