Een stage in Corona-tijd, dat is improviseren. Maar met afstand-houden en video-vergaderen kan Marleen, tweedejaars journalistiek in Tilburg, toch meedraaien op onze redactie. We stellen haar graag aan je voor.    

Wie ben je, hoe oud ben je en waar woon je?

Mijn naam is Marleen, ik ben negentien jaar oud en woon in Hilversum.

Wat doe je in je vrije tijd?

Voetballen, reizen en afspreken met vrienden zijn dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd. Na de gekste, meest thuisgezeten en minst verre zomervakantie, mocht ook ik beginnen aan mijn stage. En zoals jullie al lezen, ben ik deze stage begonnen bij iMediate. De afgelopen maanden zat ik (vaak op bed) achter mijn computer mijn schoolwerk te doen; terwijl ik hier gelukkig op de redactie kan plaatsnemen (volgens de regels natuurlijk ).

Welke studie doe je en in welk jaar zit je?

Ik studeer journalistiek in Tilburg en ben nu bezig met het tweede jaar.

Waarom heb je voor iMediate gekozen?

iMediate is een interessant bedrijf met een breed portfolio en diverse mogelijkheden voor stagairs. De perfecte plek dus om mijn leergierigheid te bevredigen. In totaal zal ik drie maanden stagelopen.

Wat verwacht je van je stage bij iMediate?

In mijn verdere stage verwacht ik nog veel diverse bezigheden en leerzame gebeurtenissen voor in de toekomst. Ik zie uit naar de komende maanden en hoop hier nog veel te leren!

Wat zou je graag willen leren bij iMediate?

Tijdens mijn stage wil ik mijzelf persoonlijk ontwikkelen. Daarnaast wil ik een beetje peilen wat wel en wat niet bij mij past, zodat ik daar een beter beeld bij krijg voor mijn verdere studierichting de komende twee jaar.

Wat ga je tijdens je stage doen?

Tijdens mijn stage houd ik mij onder meer bezig met de EB nieuwswebsite, schrijf ik artikelen voor het magazine en verdiep ik me in Google Analytics. Daarnaast loop ik af en toe mee in de fotostudio.