Bij iMediate worden we regelmatig verblijd met de komst van talentvolle stagiaires. Zij draaien als volwaardige collega’s mee in ons team. De afgelopen twee weken hebben we maar liefst vier nieuwkomers mogen verwelkomen, die we graag even voorstellen. Van links naar rechts: 

Maarten Saenger 

“Hoi! Ik ben Maarten, 23 jaar en ik woon in Rhenen. De komende maanden ga ik me bezighouden met de videocontent voor de social media-kanalen van Boodschappen. Ik ga kijken hoe het we online bereik van deze kanalen kunnen vergroten en hoe we de juiste vertaalslag kunnen maken van offline naar online (magazine naar social media). Hier ga ik ook mijn scriptie over schrijven. Ik studeer Digitale Media en Communicatie in Utrecht en zit in mijn laatste jaar. Het lijkt me wel vet om uiteindelijk bij bijvoorbeeld Ziggo Sport of Fox Sports te belanden. Ik wil graag zoveel mogelijk leren bij iMediate, bijvoorbeeld hoe je de juiste content in kunt zetten en hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Dit is voor mij de ideale afstudeerstage; het werk heeft namelijk veel raakvlakken met mijn studie.”

Mustafa Durmaz 

“Ik ben Mustafa en word binnenkort 20. Bij iMediate ga ik vooral magazines ontwerpen, banners maken en nieuwe dingen uitproberen zoals het maken van korte filmpjes. Ik zit op het Grafisch Lyceum in Utrecht en studeer grafisch vormgeven (3e jaar). Ik heb hiervoor gekozen omdat het een hele brede studie is. Het is fijn dat ik meerdere opties heb om na mijn studie verder te studeren. Momenteel is mijn plan om hierna een hbo-opleiding te volgen. Ik weet nog niet precies wat, maar ik vind architectuur en het ontwerpen van auto’s erg interessant. Ter oriëntatie voor mijn stage heb ik veel onderzoek naar verschillende bedrijven gedaan en iMediate bleek voor mij het meest geschikt. Ik verwacht dan ook dat ik hier heel veel ga leren en een goed overzicht ga krijgen van wat grafisch vormgeven is en hoe ik mooie dingen kan maken. Ook wil ik me verder ontwikkelen op bepaalde gebieden, zoals het meedraaien in een team, het omgaan met klanten en het uitbreiden van mijn kennis van het Adobe-pakket.”

Chris Vredeveldt 

“Ik ben Chris, 21 jaar oud en woon in Westervoort. Tijdens mijn stage zal ik assisteren in de foto- en kookstudio. iMediate lijkt me een superleuk bedrijf om voor te werken, zeker met het oog op de klanten die worden bediend. Ik verwacht een leuke tijd waarin ik veel kan leren over het vak. Ik loop stage voor mijn studie Communicatie en Multimedia Design op de HAN in Arnhem. Momenteel zit ik in mijn 3e jaar. Ik wist eerst niet welke studie ik wilde doen nadat ik was gestopt met mijn opleiding chemie. Mijn broer heeft de opleiding Communicatie en Multimedia Design gevolgd en hij was er zeer enthousiast over. Ik besloot deze studie een kans te geven en dat bleek een schot in de roos! Later zou ik graag als cameraman of editor willen meewerken aan grote tv- of onlineproducties.”

Bas Preusting 

“Mijn naam is Bas en ik ben 19 jaar. Ik woon in Amsterdam-Zuid met twee huisgenoten en studeer bedrijfskunde MER (management, economie en recht) aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit in mijn 3e jaar en heb de minor ondernemerschap gevolgd. In het 2e semester loop ik stage bij iMediate. Ik kwam in aanraking met iMediate via Joost Driessen, de vader van een oud-voetbalmaatje van mij! Tijdens mijn stage ga ik een analyse opstellen over de online profilering van Boodschappen (Superunie). Daarnaast volg ik een cursus Google Analytics, waardoor ik in een later stadium ook analyses en rapporten kan opstellen. Ik hoop dat ik met deze stage mezelf beter kan leren kennen en tegen processen aanloop die mij inspireren. Ik zou graag de financiële structuur van een bedrijf zoals iMediate willen verkennen. Daarnaast ligt mijn interesse ook op het gebied van marketing.”

Van links naar rechts: Bas, Mustafa, Chris, Maarten