Jolanda Koopman is bladmanager bij iMediate en verantwoordelijk voor magaZiNe, het vakblad dat we voor Sligro verzorgen.

Vier keer per jaar staat de productie van magaZiNe rood gearceerd in onze agenda’s. In deze periodes faciliteren we het productieproces van dit culinaire vakblad van Sligro van A tot Z. Van de eerste brainstorm over de inhoud tot het aanleveren bij de drukker.

Keukengeheimen

In de laatste editie van 2021 genaamd Pro Koken nemen we een kijkje in de hoofden van chefs en andere kookprofessionals om van lekker lekkerder te maken, van mooi mooier, en van goed nog beter en allerbest. Hoe je diepere smaken creëert, hoe je spannender combineert, slimmer tools gebruikt; deze editie is jam-packed met keukengeheimen.

Vier portretten

We fotografeerden een viertal chefs die vertellen welke tool of welk keukengebruiksvoorwerp ze nooit ofte nimmer zouden kunnen of willen missen. Van plasticfolie tot fijne rasp, van vacuümmachine tot rookoven. Van klein tot groot dus.

Koffie: Know your roast

Daarnaast gingen we op bezoek bij een koffiebranderij en ontdekten we know your roast. Overal staat koffie op de kaart, maar wordt er voldoende aandacht aan besteed? Weet de gemiddelde horecaondernemer wel wat ie koopt en serveert? We doken in de roast-profielen en roast-smaken. Know your roast en weet hoe je ze moet gebruiken. Wij weten er inmiddels alles van.

MagaZiNe is verkrijgbaar in de vestigingen van Sligro.