Op maandag 5 juli vond in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein Hét Crewdiner plaats, dat bedoeld was voor iedereen die werkzaam is binnen de evenementenbranche. Als uitgever van EB Live was ook iMediate aanwezig; Mitchel van der Heide (Manager Sales & New Business) en Tarik Lahri (Accountmanager B2B) reisden af naar Nieuwegein.

Na 1,5 jaar wachten konden de industrieprofessionals afgelopen week eindelijk weer van start met de eerste festivals en clubavonden. Los van de opening van het culturele seizoen voor de consument, werd het ook hoog tijd dat de collega’s uit het vak elkaar weer zouden zien.

Samen met het NBC Congrescentrum in Nieuwegein heeft een club van freelance professionals uit de eventbranche zich belangeloos ingezet om deze avond mogelijk te maken en een informeel weerzien te organiseren aan de vooravond van een hernieuwd evenementenjaar.

Tijdens de avond werd er een heerlijk diner verzorgd en via levendige en inspirerende panelgesprekken teruggeblikt op het ‘oude normaal’. Diverse partijen vertelden hoe zij de coronatijd door zijn gekomen en welke initiatieven zijn ontplooid. Het ontbrak ook niet aan entertainment. Naast een corporate illusionist die iedereen wist te verbazen en optredens van Jennie Lena en Orgel Joke, zorgde cabaretier Dolf Jansen tussen de panels door voor de nodige kritische en scherpe grappen, waarbij niemand gespaard werd.

Als hoogtepunt van de avond werd één van de vele harde werkers en talenten uit de evenementenbranche bekroond voor zijn of haar prestaties afgelopen jaar. Gedurende de avond kon er gestemd worden op de finalisten en uiteindelijk ging Sander Hendrix naar huis met de eerste Gouden CREWpoek-Award 2021.

Het-Crewdiner3