Op 1 augustus was het dan zover! De livegang van het vernieuwde online magazine van MediaMarkt, M Online!
De afgelopen maanden hebben MediaMarkt, iMediate, Fabrique en Wortel van Drie samen keihard gewerkt aan de doorontwikkeling van het online magazine van MediaMarkt, M Online. De wensen van MediaMarkt en iMediate om content nog beter uit te serveren aan de lezer, zijn door Fabrique en Wortel van Drie uitgewerkt in dit nieuwe design.
Tijdens de ontwikkeling waren er enkele grote uitdagingen ten opzichte van het oude ontwerp. Zo moest onder meer de leesbaarheid van het magazine verbeterd worden, maar moest het voor de lezer ook makkelijker worden om relevante content uit te serveren én vindbaar te maken. Plus nog meer ruimte voor conversie – niet alleen naar de webshop, maar ook naar andere artikelen in het magazine.
In het nieuwe design is aan al deze wensen voldaan. De meest in het oog springende verandering is natuurlijk visueel: zo krijgt beeld nog meer ruimte. Ten opzichte van het oude design verbetert dat niet alleen de leesbaarheid, maar geeft het ook meer rust op de pagina’s. Het uiteindelijke resultaat is een online magazine, met een moderne en dynamische look.
Die dynamiek komt niet alleen door de visuele aanpassingen op M Online, ook door relevante artikelen nog makkelijker uit te serveren. Lees je een artikel over laptops? Onderaan de berichten serveren we alle relevante content uit. Dus ook over de meestgebruikte laptoptermen of handige accessoires. Dankzij het nieuwe design kunnen we de lezers van M Online nog verder meenemen in alle mooie content die we maken.

Oude versie

Nieuwe versie