Een traditie! Iedereen moet tradities hebben en iMediate’s eigen titel Entertainment Business brengt in september traditiegetrouw de EB Gamespecial uit. Met deze special wordt het gamenajaar officieel afgetrapt. En dat doen we al meer dan 10 jaar.
In dit naslagwerk passeren niet alleen alle relevante nieuwe gamereleases de revue, maar wordt ook de complete game-industrie in kaart gebracht middels achtergrondverhalen en interviews.
De 2017-versie telt 26 previews. Game je zelf? Dan zeggen titels Call Of Duty: WWII, LEGO Marvel Superheroes, Gran Turismo, Middle-Earth: Shadow Of War, Gear.Club Unlimited, Super Mario Odyssey en Forza Motorsport 7 je vast van alles. Verder besteden we in de EB Gamespecial veel aandacht aan het steeds groter en belangrijker wordende segment van e-sports. Meer partijen, meer events, meer spelers, more money! Dus ook steeds relevanter voor ons als het enige B2B entertainmentplatform van de Benelux. Samen met het Amerikaanse onderzoeksbureau SuperData bespreken we daarnaast de stand van zaken op virtual reality-gebied. Wie is de meest dominante speler en wie heeft in de toekomst de beste kaarten?
Verder in dit nummer:

  • Microsofts Monika Popieluch, games & marketing communications manager Xbox, over de in november verschijnende Xbox One X. “Het in de markt zetten van de nieuwe console zal gepaard gaan met het nodige kabaal. De hype die vorig jaar bij de aankondiging is begonnen bouwen we nu verder uit.”
  • “Disney, Coca-Cola… PlayStation kan inmiddels in dat rijtje geplaatst worden.” Het succes van de PlayStation 4 verklaard door retailers, journalisten en groothandels.
  • en in het hoofdinterview kijkt Game Mania ceo Kris Lenaerts naar het 25-jarig jubileum van zijn winkelformule en vertelt hij over de nieuwe plannen van de keten.

Benieuwd naar de hele special? Bestel hem hier of neem even contact op met Mitchel.vanderHeide@imediate.nl