Ons werk

Voor de klant van de klant

FOOD

In een wereld waarin de consument steeds meer geïnformeerd en geïnspireerd wil worden, werkt iMediate met trots voor vooraanstaande winkel- en groothandelorganisaties als Superunie, PLUS Retail en Sligro. Want foodcontent is hot en dagelijks onderwerp van honderden vlogs en blogs. Maar foodcontent bedenken en produceren voor retail is een vak, waarbij iMediate kan terugkijken op tientallen jaren ervaring.

NON-FOOD

Ook in non-food maakt iMediate grote retailmerken en hun aanbod zichtbaar en vindbaar. Het gaat daarbij om de match tussen de vraag van de consument en de juiste content via het juiste kanaal. Dat is de basis waarop iMediate content bedenkt en produceert voor bedrijven als Media Markt, Blokker en Leen Bakker.

ENTERTAINMENT

De oorsprong van iMediate ligt in de entertainmentindustrie. Dat is de sector waarin de betekenis van content én de effecten van digitalisering zich het eerst hebben afgetekend. Als uitgever van Entertainment Business en Entertainment Business Live speelt iMediate nog steeds een hoofdrol in de markten voor muziek, film, games en live entertainment.

‘Foto en video in onze eigen kookstudio, het hart van goede foodcontent’

Direct achter het iMediate-kantoor ligt de iMediate-studio, waar stylisten, foto- en videoteams dagelijks aan producties werken voor alle klanten die we bedienen.