Klaar! 7 – opgeleverd in juli

Posted by iMediate | augustus 2, 2018 | Nieuws, Projecten
klaar! publicaties door iMediate

In Klaar! #7 een greep uit de producties die in de afgelopen 31 dagen werden opgeleverd. Want ja, zelfs tijdens de warmste julimaand ooit gaan we onverstoorbaar door.

boodschappen superunie augustusBoodschappen
Het augustusnummer van Boodschappen staat in het teken van lekker licht en luchtig. Met al deze easy gerechten kom je zelfs de warmste zomerdagen wel door! Als held van de maand mag de knapperig frisse ijsbergsla niet ontbreken. Niet alleen onmisbaar als basis van een salade: probeer ook eens gegrilde sla van de barbecue. Daarnaast de lekkerste saladedressings, snel koken met maar 5 ingrediënten en een zomers weekendmenu met het Italiaanse zachte kaasje ricotta in de hoofdrol.

EB Live iMediateEB Live
In EB Live juli aandacht voor onder meer het scanteam van Ticketmaster, de Johan Cruiff ArenA en het einde van Extrema Outdoor Nederland. Daarnaast staan we stil bij het 25-jarig jubileum van Mysteryland en vind je in het julinummer twee uitgebreide specials: Eventpersoneel en Security & Crowd Management.

boodschappen.nl inspiratiepaginaBoodschappen.nl/picknicken
Net als het maandelijkse magazine Boodschappen, wordt de bijbehorende website ook iedere maand aangevuld met de nieuwste recepten. Inmiddels telt de site al ruim 5000 recepten! Sinds kort verrijken wij de website met inspiratiepagina’s. Deze pagina’s worden per thema opgeleverd en voorzien de consument van handige tips & tricks. Hoelang mag vlees in de koeling? Waar moet je aan denken bij een picknick met grote groepen? En hoe houd je de drankjes eigenlijk lekker koel? Onze nieuwste pagina is geheel in thema met de huidige hittegolf; picknicken!
Bekijk de picknick-inspiratiepagina op Boodschappen.nl

go local e-magazine stayokayGoLocal
In de spetterende eerste editie van het e-magazine van Stayokay, GoLocal draait alles om water. Met artikelen over hostels aan zee, over zomerse activiteiten voor het hele gezin en onverwachte stadsstranden. En over Dopper, de waterfles met een missie. Lees ook het artikel over de totstandkoming van GoLocal dat we eerder schreven.

Ook interessant:

entertainment business nieuwe website
Posted by arnold-le-febre | 13 november 2018
Vandaag zijn de vernieuwde website en nieuwsbrief van Entertainment Business en EB Live online gegaan. Naast visuele en technische stappen is de redactionele insteek ook aangesterkt. Als je in de…
1 LikesReacties staat uit voor Nieuwe website en nieuwsbrief Entertainment Business en EB Live
Entertainment Business interview
Posted by arnold-le-febre | 30 oktober 2018
Uitnodigingen. Ze komen dagelijks op de redactie van Entertainment Business en EB Live binnen. Uitnodigingen voor concerten, presentaties, filmpremières, feestjes enzovoort. Je kunt het niet zo gek bedenken of we…
5 LikesReacties staat uit voor Entertainment Business on the road
Posted by imediate | 18 oktober 2018
15 en 16 oktober werd in Veghel de Food Inspiration Dayx gehouden. Een tweedaags event waar professionals in de horeca en foodservice inspiratie opdoen, informatie krijgen over nieuwe trends en…
12 LikesReacties staat uit voor iMediate-fotograaf exposeert tijdens Food Inspiration Dayx