28e editie iMediate Cup zeer geslaagd

Posted by iMediate | mei 31, 2018 | Nieuws
iMediate-CUP-2018-2

Voetbal is entertainment. Dat bleek eens te meer tijdens de iMediate Cup, hét voetbaltoernooi voor de entertainmentindustrie. Ook de 28e editie was memorabel, mede door het niet onverdienstelijke optreden van ons eigen team.

Op de velden van FC Hilversum streden twintig teams om de iMediate Cup. Er werd zeven tegen zeven gespeeld op halve velden en de wedstrijden duurden 20 minuten, maar dat maakte de prestaties er niet minder om. Op het veld ging het er fel aan toe, maar gelukkig hielden de scheidsrechters alles onder controle. SoundAware legde uiteindelijk beslag op de cup door in de finale Fox Sports te verslaan. De derde en vierde plaats werd beslist door penalty’s. Just Media Group bleef koelbloediger dan Universal Music eindigde daarmee op de derde plaats. Stiekem zijn we ook trots op onze eigen prestatie. Team iMediate presteerde boven verwachting en eindigde op een respectabele achtste plaats. Ook al hadden we niet de meest fitte ploeg of de beste spelers, met goed samenwerken en een positieve teamspirit kun je toch een heel eind komen!

Laten we vooral de sponsors niet vergeten, op wie we al sinds de eerste editie kunnen rekenen. Dankzij hen konden bezoekers genieten van hamburgers, saté, hotdogs, crêpes en snoepgoed. Natuurlijk was er ook voor de kinderen van alles geregeld; zo konden ze bijvoorbeeld helemaal losgaan op de mega wipeout-baan. Dank aan: Wim Pel Productions (toernooisponsor), Sony Music (hotdogsponsor), OD Media (biersponsor), Just Media Group/Just Games (kidssponsor), Universal Music (satésponsor), Digital Media Centre (hamburgersponsor), Cloud 9 Music/Armada (pannenkoekensponsor) en Born4Jobs (veldsponsor). De vrijwilligers van FC Hilversum waren weer erg blij met de goodies, die afkomstig waren van Mindscape, Bethesda, Media Tornado, Triple P Entertainment en Warner Bros.

Natuurlijk bedanken we ook alle teams voor hun bloed (sterkte Niels!), zweet en tranen. Tot volgend jaar!

iMediate Cup 2018

(en ja, er werd ook serieus gevoetbald)

Benieuwd naar meer foto’s? Bekijk ze op de website van de iMediate Cup.

 

Ook interessant:

content voornemens 2019
Posted by marc-simons | 08 januari 2019
Ben je nog op zoek naar goede voornemens? Dan hebben we een aantal content ideeën voor je om dit jaar uit te proberen! Laat dat hardlopen en stoppen met roken…
15 LikesReacties uitgeschakeld voor Content ideeën voor 2019
imediate producties november
Posted by imediate | 07 december 2018
 In Klaar! #11 aandacht voor enkele producties die in november werden opgeleverd.  (meer…)
36 LikesReacties uitgeschakeld voor Klaar #11 – opgeleverd in november
iMediate en dameshandbalteam Succes4Succes
Posted by imediate | 29 november 2018
Wat heeft iMediate te maken met het nationale dameshandbalteam, wellicht samen met de voetbal- en volleybaldames de meest aansprekende nationale sportploeg bij de vrouwen? Welnu, iMediate directeur Joost Driessen is…
13 LikesReacties uitgeschakeld voor iMediate en herstelbroeken