28e editie iMediate Cup zeer geslaagd

Posted by iMediate | mei 31, 2018 | Nieuws
iMediate-CUP-2018-2

Voetbal is entertainment. Dat bleek eens te meer tijdens de iMediate Cup, hét voetbaltoernooi voor de entertainmentindustrie. Ook de 28e editie was memorabel, mede door het niet onverdienstelijke optreden van ons eigen team.

Op de velden van FC Hilversum streden twintig teams om de iMediate Cup. Er werd zeven tegen zeven gespeeld op halve velden en de wedstrijden duurden 20 minuten, maar dat maakte de prestaties er niet minder om. Op het veld ging het er fel aan toe, maar gelukkig hielden de scheidsrechters alles onder controle. SoundAware legde uiteindelijk beslag op de cup door in de finale Fox Sports te verslaan. De derde en vierde plaats werd beslist door penalty’s. Just Media Group bleef koelbloediger dan Universal Music eindigde daarmee op de derde plaats. Stiekem zijn we ook trots op onze eigen prestatie. Team iMediate presteerde boven verwachting en eindigde op een respectabele achtste plaats. Ook al hadden we niet de meest fitte ploeg of de beste spelers, met goed samenwerken en een positieve teamspirit kun je toch een heel eind komen!

Laten we vooral de sponsors niet vergeten, op wie we al sinds de eerste editie kunnen rekenen. Dankzij hen konden bezoekers genieten van hamburgers, saté, hotdogs, crêpes en snoepgoed. Natuurlijk was er ook voor de kinderen van alles geregeld; zo konden ze bijvoorbeeld helemaal losgaan op de mega wipeout-baan. Dank aan: Wim Pel Productions (toernooisponsor), Sony Music (hotdogsponsor), OD Media (biersponsor), Just Media Group/Just Games (kidssponsor), Universal Music (satésponsor), Digital Media Centre (hamburgersponsor), Cloud 9 Music/Armada (pannenkoekensponsor) en Born4Jobs (veldsponsor). De vrijwilligers van FC Hilversum waren weer erg blij met de goodies, die afkomstig waren van Mindscape, Bethesda, Media Tornado, Triple P Entertainment en Warner Bros.

Natuurlijk bedanken we ook alle teams voor hun bloed (sterkte Niels!), zweet en tranen. Tot volgend jaar!

iMediate Cup 2018

(en ja, er werd ook serieus gevoetbald)

Benieuwd naar meer foto’s? Bekijk ze op de website van de iMediate Cup.

 

Ook interessant:

klaar augustus
Posted by peter | 25 september 2018
 In Klaar! #8 aandacht voor een paar producties die in augustus opgeleverd werden.  (meer…)
14 LikesReacties staat uit voor Klaar #8 – opgeleverd in augustus
klaar! publicaties door iMediate
Posted by peter | 02 augustus 2018
In Klaar! #7 een greep uit de producties die in de afgelopen 31 dagen werden opgeleverd. Want ja, zelfs tijdens de warmste julimaand ooit gaan we onverstoorbaar door. (meer…)
22 LikesReacties staat uit voor Klaar! 7 – opgeleverd in juli
E3 gamesbeurs Los Angeles
Posted by arnold-le-febre | 21 juni 2018
Een week geleden vormde Los Angeles het decor van de grootste gamevakbeurs ter wereld: de E3. En zoals ieder jaar was Entertainment Business- en EB Live-hoofdredacteur Jeroen van Trierum aanwezig…
28 LikesReacties staat uit voor E3 startschot voor mooi game-najaar