Behind the Scene van een Culishoot

Posted by iMediate | september 25, 2017 | Achtergrond, Expertise

Het is een kunst om eten zo vast te leggen dat je het bijna kunt proeven als je het op de foto ziet. Voor een verbluffend en bovenal smakelijk eindresultaat is een goede voorbereiding belangrijk. Zo kijken we naar de juiste samenstelling: welke producten of ingrediënten maken samen een aantrekkelijk plaatje.

Ook zaken als licht, kleurgebruik, achtergronden en invalshoeken zijn van wezenlijk belang. Een locatie kan het eindresultaat maken of breken, vanzelfsprekend dient deze het thema van de shoot te ondersteunen. En geen culishoot kan zonder een foodstylist die de gerechten zo bereidt dat ze geschikt zijn voor fotografie en meedenkt over de samenstelling op beeld.

Kortom: met de juiste ingrediënten bereiden we bij iMediate de lekkerste culishoots.

Ook interessant:

eindredactie
Posted by arnold-le-febre | 24 augustus 2018
Naar goed journalistiek gebruik gaan de meeste teksten en artikelen die we schrijven en redigeren ter controle ook even naar degene die is geïnterviewd of aan het woord komt. Hij…
8 LikesReacties staat uit voor Over e-mail, e-sports en eigenwijze eindredacteuren
transformatie van B2B marketing
Posted by michael-bottenheft | 18 juli 2018
In het Engels bestaat er een mooie term voor: ‘the consumerization of B2B marketing’. Oftewel, het gebruiken van digitale technologieën om klanten en prospects online te engagen, zoals dat binnen…
22 LikesReacties staat uit voor De transformatie van B2B-marketing
Posted by tessa | 06 juli 2018
Ons nieuwe digitale magazine voor Stayokay ‘GoLocal’ is vanaf vandaag te bereiken via magazine.stayokay.com. Een eerste editie is altijd spannend, maar we zijn supertrots op het eindresultaat. Het magazine bekeken…
19 LikesReacties staat uit voor Eerste ‘GoLocal’ verschenen!